· 

We Ride Flanders 31 maart 2018

Zaterdag 31 maart 2018 wordt opnieuw een heroïsche dag. Duizenden wielertoeristen treden dan in de voetsporen van Tom Boonen en Fabian Cancellara en rijden zelf hun Ronde van Vlaanderen.

Op vraag van de openbare instanties én om de berijdbaarheid van het parcours te kunnen garanderen zullen er slechts 16.000 deelnemers worden toegelaten. Wil je zeker zijn van je startplaats, dan wacht je best niet te lang om in te schrijven. Bovendien: hoe sneller je inschrijft, hoe minder je betaalt. De Ronde van Vlaanderen Cyclo is dé klassieker onder de wielertoeristentochten en een ideale gelegenheid om jouw meefietsende vrienden de loef af te steken, je familie te verbazen of gewoonweg deze tocht tot een goed einde te brengen. De dag nadien kun je vanuit je luie zetel of langs het parcours de profs over hetzelfde traject zien denderen - altijd een speciaal gevoel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0